Selecteer een pagina

Uw brandblussystemen voorzien van onderhoud

Gunstig tarief
Erkend onderhoudsbedrijf
Gecertificeerd montageteam

Bent u op zoek naar een deskundig bedrijf dat uw brandblussystemen of brandmeldsystemen voorziet van onderhoud? Iedereen heeft te maken met de brandveiligheid van gebouwen, of u nu aannemer, huurder of eigenaar bent van een gebouw. U wilt natuurlijk iedereen in het gebouw zoveel mogelijk veiligheid bieden en uw waardevolle bezittingen beschermen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw brandblussystemen of brandmeldsystemen, bent u verzekerd van systemen die hun werk doen in het geval van een calamiteit.

Heeft u een partner nodig bij het monteren van uw sprinklerinstallaties?

Contacteer ons

Voor brandblussystemen is onderhoud essentieel

Omdat brandblussystemen en brandmeldsystemen op cruciale momenten goed moeten functioneren, is het belangrijk om een expert in te schakelen voor het onderhoud. Bij Fred van der Linden Montage B.V. in Oss zorgen onze onderhoudstechnici ervoor dat uw systemen in bedrijfsvaardige staat blijven. Daarnaast schakelt u ons in voor de renovatie van sprinklers en de volgende diensten:

Dankzij onze werkwijze besteedt u de brandveiligheid van uw pand zorgeloos aan ons uit. Wanneer u ons inschakelt voor onderhoud aan uw brandblussystemen of brandmeldsystemen, kunt u hiervoor een onderhoudsovereenkomst bij ons afsluiten. We bieden dan storingsservice en we voeren periodieke controles uit aan uw systemen. Veiliger kan uw pand niet zijn, toch?

Heeft u nog een vraag?

Schakel ons in voor het onderhoud van uw systemen

Wilt u verzekerd zijn van optimale brandveiligheid in uw gebouw? Of wilt u ons inschakelen voor een van onze andere diensten? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 06 – 464 366 09 of stuur een e-mail naar info@fvdlmontage.nl.