Selecteer een pagina

Droge blusleidingen renoveren

Gunstig tarief
Erkend onderhoudsbedrijf
Gecertificeerd montageteam

Wilt u uw droge blusleidingen laten renoveren? Dan kunt u terecht bij Fred van der Linden Montage B.V. Bij ons profiteert u van écht vakmanschap, want ons montageteam beschikt over alle benodigde certificaten. Zo zijn we VCA-gecertificeerd en een Kenteq erkend leerbedrijf. Bij ons in Oss bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service.

Heeft u een partner nodig bij het monteren van uw sprinklerinstallaties?

Contacteer ons

Droge blusleidingen renoveren is een eitje voor ons ervaren team

Vooral in hoge gebouwen zijn droge blusleidingen essentieel en is het van groot belang dat u deze tijdig laat renoveren. Dankzij deze leidingen hoeft de brandweer namelijk niet met slangen door de vluchtweg te sjouwen. Dit is veiliger voor iedereen in het gebouw én voor de brandweer zelf. Wij voeren de volgende diensten uit aan blusleidingen:

  • De montage
  • Het afpersen
  • Het renoveren van droge blusleidingen

Tevens schakelt u ons in voor onderhoud aan uw brandblussystemen. Wilt u ons als vaste monteur voor uw sprinkler of blusleidingen inschakelen? Sluit dan een onderhoudsovereenkomst bij ons af en wij ontzorgen u volledig met onze storingsservice en periodieke controles.

Heeft u nog een vraag?

Laat uw blusleidingen door ons renoveren

Als u in het geval van een calamiteit zeker wilt weten dat uw droge blusleidingen goed functioneren, is het belangrijk om deze op tijd te laten renoveren. We voeren de renovatie met plezier voor u uit. Wilt u weten wat de kosten van de renovatie zijn? Vraag dan een offerte op maat aan. Voor meer informatie belt u naar 06 – 464 366 09 of stuurt u een e-mail naar info@fvdlmontage.nl.