skip to Main Content
+31-412626950 / +31-646436609 info@fvdlmontage.nl

Guus wordt erg gemist door ons allemaal. Regelmatig wordt er mis gegrepen op dingen die altijd klaar lagen toen Guus nog bij ons was.

Ik ken Guus vanaf oktober 2001. Samen met een kennis van Guus begon hij als monteur bij TenF Montage. Daar heb ik Guus leren kennen als een mens en vriend. Toen ik zelfstandig verder wou in 2005 hoefde ik dan ook niet lang te twijfelen om te vragen of Guus als 1e personeelslid, samen ons bedrijf wilde starten.

We hebben hard gewerkt en veel gelachen. Ook af en toe een verschil van mening en af en toe een traantje. Na een paar jaar was ons bedrijf behoorlijk gegroeid en Guus was inmiddels onze vertrouwenspersoon waar iedereen indien nodig vragen aan kon stellen. Met de levenservaring van Guus kon hij iedereen wel wat vertellen. Ik heb veel van geleerd van Guus.

Na jaren hard werken hadden we met ons team voor Guus wat minder belastend werk gecreƫerd. Guus keek al uit naar zijn pensioen om samen met zijn vrouw Liesbeth van zijn vrije tijd te genieten. Helaas heeft dit niet zo mogen zijn. In april kreeg Guus ineens last van pijn in de rug. Na een kort ziekbed is Guus gestorven op 2 juli 2017.

Met zijn vrouw Liesbeth hebben wij gelukkig regelmatig contact.

Fred van der Linden

 

Back To Top