Selecteer een pagina

Montage van droge blusleidingen

Gunstig tarief
Erkend onderhoudsbedrijf
Gecertificeerd montageteam

Bij Fred van der Linden Montage B.V. kunt u terecht voor de montage, het onderhoud en het afpersen van droge blusleidingen. We zijn gevestigd in Oss en hebben jarenlange ervaring met de montage van sprinklersystemen. Ons montageteam werkt volgens de hoogste kwaliteitseisen en we bezitten alle benodigde certificaten om onderhoud aan uw systemen uit te voeren.

Heeft u een partner nodig bij het monteren van uw sprinklerinstallaties?

Contacteer ons

De montage van droge blusleidingen laten uitvoeren door een specialist

Het is erg belangrijk dat de montage van droge blusleidingen op de juiste manier gebeurt. Deze leidingen worden in hoge gebouwen geplaatst om vluchtwegen vrij te houden van brandslangen in geval van calamiteiten. Zo hoeft de brandweer niet met slangen te sjouwen in trappenhuizen. Om voldoende waterdruk en -opbrengst te garanderen, voeren wij onderhoud uit aan de blusleidingen en ook voor het afpersen kunt u bij ons terecht. Voldoen de blusleidingen niet meer aan de inspectie-eisen? Dan renoveren wij de droge blusleidingen. Bij ons profiteert u dus van een totaalservice door een erkend onderhoudsbedrijf.

Heeft u nog een vraag?

Sluit een onderhoudscontract bij ons af

Wilt u ons inschakelen voor de montage van droge blusleidingen en voor het jaarlijkse onderhoud? Bij ons sluit u eenvoudig een onderhoudsovereenkomst af waarbij storingsservice en verplichte periodieke controles zijn inbegrepen. We zijn dé monteur van uw sprinkler en droge blusleidingen die betrouwbare service tegen een gunstig tarief biedt. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 464 366 09 of door een e-mail te sturen naar info@fvdlmontage.nl.