Selecteer een pagina

Een schuiminstallatie laten plaatsen

Gunstig tarief
Erkend onderhoudsbedrijf
Gecertificeerd montageteam

In risicovolle omgevingen met industriële toepassingen is het een goed idee om een schuiminstallatie te laten plaatsen. Bepaalde vloeistoffen, zoals olie en brandstoffen, blijven drijven op water, waardoor u met een reguliere sprinklerinstallatie de brand niet dooft. Bij Van der Linden Montage B.V. in Oss zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten installaties. We vertellen u hier graag meer over.

Heeft u een partner nodig bij het monteren van uw sprinklerinstallaties?

Contacteer ons

Een schuiminstallatie laten plaatsen voor optimale veiligheid

Als u een schuiminstallatie door ons laat plaatsen, beschikt u over een systeem dat binnen enkele minuten de ruimte geheel vult met schuim. Doordat het schuim zich als een deken over het vuur verspreidt, worden schadelijke stoffen geïsoleerd. We monteren verschillende soorten installaties:

  • Middel- en zwaarschuimsystemen
  • Lichtschuimsystemen
  • ICAF-systemen

Bij middel- en zwaarschuimsystemen wordt er een schuimvormend middel aan een regulier sprinklersysteem toegevoegd, waardoor er geen zuurstof bij de brand komt. Als u kiest voor een lichtschuimsysteem, wordt de ruimte binnen twee tot drie minuten tot het dak gevuld met schuim. U kunt bij ons niet alleen terecht voor schuiminstallaties, maar we plegen ook onderhoud aan sprinklersystemen.

Heeft u nog een vraag?

Neem snel contact met ons op

Wilt u uw ruimten ook brandveilig maken? Laat dan een schuiminstallatie door ons plaatsen. Bij Fred van der Linden Montage B.V. bieden we een totaalservice op het gebied van sprinklersystemen en brandveiligheid. Zo schakelt u ons ook in voor onderhoud aan uw brandblussysteem. Wilt u meer weten over ons? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 464 366 09 of door een e-mail te sturen naar info@fvdlmontage.nl.