Selecteer een pagina

Uw sprinkler voorzien van renovatie

Gunstig tarief
Erkend onderhoudsbedrijf
Gecertificeerd montageteam

Bent u voor uw sprinkler op zoek naar een deskundig bedrijf dat de renovatie uitvoert? Bij Fred van der Linden Montage B.V. in Oss zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten sprinklersystemen.  U schakelt ons niet alleen in voor de renovatie, maar ook voor het onderhoud en de montage ervan. We informeren u graag over onze services.

Heeft u een partner nodig bij het monteren van uw sprinklerinstallaties?

Contacteer ons

Hoge brandveiligheid door uw sprinkler tijdig te voorzien van renovatie

Het tijdig laten renoveren van uw sprinklers is essentieel voor een goede brandveiligheid. We zijn een erkend onderhoudsbedrijf en wanneer u ons inschakelt voor de renovatie van uw sprinkler, weet u zeker dat deze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet en dus altijd optimaal functioneert. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van sprinklersystemen, zoals natte, droge en gecommandeerde systemen. Daarnaast schakelt u ons ook eenvoudig in voor de montage van droge blusleidingen. We bieden dus een totaalservice op het gebied van brandveiligheid en bovendien beschikken al onze monteurs over de benodigde certificaten om onderhoud aan uw sprinkler te mogen verrichten. Bij ons bent u dus verzekerd van kwaliteit én service.

Heeft u nog een vraag?

Informeer naar alle mogelijkheden

Bij Fred van der Linden Montage B.V. bieden we u maatwerk en we voeren de renovatie van uw sprinkler uit volgens de laatste richtlijnen. Ons ervaren team helpt u graag met het verbeteren van de brandveiligheid in uw pand. Wilt u meer weten over ons werk? Neem dan contact met ons op door ons offerteformulier in te vullen, te bellen naar 06 – 464 366 09 of door een e-mail te sturen naar info@fvdlmontage.nl.