Selecteer een pagina

Sprinklersystemen hebben tijdig onderhoud nodig

Gunstig tarief
Erkend onderhoudsbedrijf
Gecertificeerd montageteam

Zoekt u voor uw sprinklersystemen een specialist die onderhoud verricht en service biedt volgens de hoogste kwaliteitseisen? Bij Fred van der Linden Montage B.V. kunt u niet alleen terecht voor het onderhoud van sprinklers, maar ook voor de montage en reparaties. We zijn de ideale partner voor u als u volledig ontzorgd wilt worden en verzekerd wilt zijn van sprinklers die altijd goed functioneren.

Heeft u een partner nodig bij het monteren van uw sprinklerinstallaties?

Contacteer ons

Sprinklersystemen laten voorzien van professioneel onderhoud met onze service

We voeren onderhoud uit aan uw sprinklersystemen en bieden hierbij professionele service. We zijn een erkend onderhoudsbedrijf en certificeren uw sprinkler nadat we onderhoud hebben verricht. Zo bent u verzekerd van een sprinklerinstallatie die voldoet aan de hoogste eisen. U kunt bij ons daarnaast ook terecht voor de renovatie van uw sprinkler. We monteren en onderhouden de volgende soorten sprinklersystemen:

  • Natte systemen. Deze systemen worden toegepast waar de ruimte vorstvrij wordt gehouden of niet te heet wordt.
  • Droge systemen. Deze systemen worden toegepast waar het kan vriezen of te heet wordt, bijvoorbeeld ovens.
  • Gecommandeerde systemen: Deze systemen worden toegepast waar op het laatste moment water is verreist of waar veel water tegelijk over een groter oppervlak moet zijn. Denk aan assemblage van computers, musea of een brandstofopslagdepot.

We verrichten met plezier onderhoud aan uw sprinklersystemen en bieden service op maat. Bij ons vindt u dus de perfecte oplossing voor brandveiligheid in elke ruimte en ons deskundige team adviseert u hier graag over.

Heeft u nog een vraag?

Laat uw systemen door ons onderhouden

Wilt u uw sprinklersystemen door ons laten onderhouden en profiteren van de beste service? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af waarbij we periodieke controles uitvoeren en storingsservice bieden. Vraag een offerte op maat aan of neem contact op met dé monteur van uw sprinkler in Oss. Bel hiervoor naar 06 – 464 366 09 of stuur een e-mail naar info@fvdlmontage.nl.