Selecteer een pagina

Onze diensten

Fred van der Linden Montage B.V.

Onze montageafdeling voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Montage sprinklersystemen

Fred van der Linden Montage B.V. biedt in Nederland tegen een gunstig tarief montage van sprinklerinstallaties. Onze montageafdeling voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

In 2005 zijn we met ons bedrijf gestart met 2 monteurs. Nu in 2016 zijn we inmiddels met 12 vaste monteurs. Daarnaast maken we gebruik van vaste partners om de kwaliteit te bieden welke u van ons mag verwachten. Onze monteurs hebben ruime ervaring in het monteren van alle verschillende systemen, zoals natte, droge, gecommandeerde en diverse schuimsystemen. Uiteraard bezitten wij alle benodigde gereedschappen om deze systemen te kunnen monteren.

De sprinklersystemen die Fred van der Linden Montage B.V. monteert en onderhoud, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden optimale zekerheid. Opdrachtgevers zoals de overheid, banken, ziekenhuizen en diverse industriële bedrijven gingen u reeds voor.

Voor iedere opdrachtgever bieden wij een offerte op maat, zodat u altijd verzekerd bent van de beste oplossing die binnen uw bedrijf passend is..

Sprinklerinstallaties

De sprinklersystemen die Fred van der Linden Montage B.V. monteert en onderhoud, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden optimale zekerheid. Opdrachtgevers zoals de overheid, banken, ziekenhuizen en diverse industriële bedrijven gingen u reeds voor.

Er is een onderscheid in 3 verschillende systemen, welke wij voor u kunnen monteren.

Natte systemen. Deze systemen worden toegepast waar de ruimte vorstvrij worden gehouden of niet te heet wordt.

Droge systemen. Deze systemen worden toegepast waar het kan vriezen of te heet wordt, bijvoorbeeld ovens.

Gecommandeerde systemen. Deze systemen worden toegepast waar op het laatste moment water is verreist of waar veel water tegelijk over een groter oppervlak moet zijn. Denk aan assemblage van computers, musea of een brandstofopslagdepot.

Schuiminstallatie

Met onze ruime ervaring monteren wij ook uw schuiminstallaties. Er is ook een verschil in deze installaties.

Middel en zwaar schuim zijn systemen waarbij bij normale sprinklersystemen een percentage schuimvormend middel wordt toegevoegd. Hierdoor worden een schuimlaag over de brandbare vloeistof gebracht, zodat er geen zuurstof bij de brand kan komen.

Bij lichtschuim wordt een opslaghal binnen een 2 a 3 minuten geheel tot het dak gevuld met schuim. In alle gevallen betreft dit een gecommandeerd systeem.

ICAF Systemen: Voor onze opdrachtgever SIRON verlenen wij service en onderhoud op verschillende locaties in Europa aan CAF systemen. (Compressed Air Foam). Uiteraard monteren wij indien gewenst ook alle leidingwerk.

Droge blusleidingen

Droge blus leidingen (DBL) worden toegepast in hoge gebouwen. Deze leidingen zijn voor de brandweer gemonteerd om de vluchtweg, veelal trappenhuizen, vrij te houden van brandweerslangen in geval van een calamiteit.

Tevens hoeft de brandweer niet te sjouwen met slangen in een stappenhuis. Het monteren en jaarlijks onderhouden van DBL kunt u bij ons neerleggen. Ook het afpersen is een onderdeel van onze werkzaamheden.

Certificaten

Om sprinklerinstallaties te mogen monteren is ook ons montage team in bezit van alle benodigde certificaten om uw project zorgvuldig te kunnen realiseren.

 • VSI-A voor alle monteurs
 • Hoogwerker certificaat voor alle monteurs
 • Heftruck certificaat voor alle monteurs
 • ISO 9001 gecertifieerd
 • VCA gecertificeerd
 • Kenteq erkend leerbedrijf

Heeft u nog een vraag?

Alles over onze montage

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie vul dan het contactformulier zo volledig mogelijk in. Indien u een offerte wil aanvragen vul deze in op onze contactpagina.

Direct naar onze contactpagina

Zien wie er allemaal bij ons werkt?

Bekijk ons teamService & onderhoud

Fred van der Linden Montage B.V. biedt u alle ondersteuning bij het inspecteren, onderhouden en certificeren van uw sprinklersystemen. Zo weet u zeker dat uw systeem in cruciale situaties doet wat het moet doen.

De sprinklersystemen die Fred van der Linden Montage B.V. monteert en onderhoud, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden optimale zekerheid. Opdrachtgevers zoals de overheid, banken, ziekenhuizen en diverse industriële bedrijven gingen u reeds voor. Voor iedere opdrachtgever bieden wij een offerte op maat, zodat u altijd verzekerd bent van de beste oplossing die binnen uw bedrijf passend is.

Brandblussystemen & onderhoud

Brandblussystemen zijn er voor de veiligheid van personen en goederen. Daarom moeten ze bedrijfszeker en betrouwbaar zijn. Het systeem moet immers op het cruciale moment daadwerkelijk functioneren. De kwaliteit van het brandblussysteem kan worden aangetoond met een certificaat. Onze onderhoudstechnici zorgen ervoor dat uw sprinklerinstallatie in bedrijfsvaardige staat blijft. Bij Fred van der Linden Montage onderhouden en certificeren wij indien gewenst uw brandblussystemen.

De onderstaande systemen kunnen wij onderhouden volgens de laatste voorschriften:

 • Sprinklerinstallaties (nat, droog, gecommandeerd inclusief pompsets)
 • Schuimsystemen
 • Droge Blusleidingen
 • Sprinkler meldsystemen
 • CAF systemen (In samenwerking met Siron)
 • R102 blussystemen.

Sprinkler & brandmeld -systemen onderhoud

Naast het service en onderhoud van uw sprinklerinstallaties behoort tevens tot onze dienstverlening het onderhouden van uw brandmelding systemen.

Indien uw sprinkler meldsysteem onderdeel uitmaakt van een groter brand meldsysteem maken wij gebruik van vaste partners welke uw brand meld of ontruimingssysteem onderhouden en indien gewenst een onderhoudscertificaat verstrekken.

Alles over ons onderhoud & service

Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie vul dan het contactformulier zo volledig mogelijk in. Indien u een offerte wil aanvragen vul deze in op onze contactpagina.

Direct naar onze contactpagina

Heeft u nog een vraag?