skip to Main Content
+31-412626950 / +31-646436609 info@fvdlmontage.nl
Alle medewerkers zijn in het bezit van het certificaat “Veilig werken met de vorkheftruck” , zodat de materialen veilig en efficiënt kunnen worden verdeeld op de bouwplaats.
Bij het proefdraaien van de pompen worden alle gegevens zorgvuldig genoteerd op servicerapporten welke op maat van de betreffende installatie zijn gemaakt. Zo controleren wij bij elk bezoek de installatie op functionaliteit en gebreken verhelpen of onderdelen vervangen vóór dat storingen optreden.
Alle medewerkers zijn in het bezit van het certificaat “Veilig werken met de hoogwerker” Tevens zijn alle medewerkers in het bezit van een eigen valgordel met 2 haken.
Maandelijkse OP BMI is 1 van onze diensten. Uiteraard zijn we in het bezit van de juiste benodigdheden. Rookgas en of thermische testapparatuur is in ons bezit.
Trots op wat we met ons team allemaal hebben bereikt. Wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers dat ook zijn.
Het onderhoud aan uw sprinkler meldcentrale is bij ons in vertrouwde handen
Schuim bijmeng installaties zoals licht-middel-zwaar of CAF systemen worden door ons onderhouden. Schuimpercentages meten zowel op refractie als geleidbaarheid. Beide meetmiddelen zijn in ons bezit. Schuimmonsters nemen en beoordeling in laboratorium worden door ons verzorgd. Onlangs hebben wij de opleiding “Onderhoud en Beheer Blusschuiminstallaties” gevolgd en examen bij CIBV gedaan. De uitslag van het examen is nog niet binnen. Wij houden u op de hoogte…..
Investeren in de toekomst. Trots zijn we dat de jongere generatie wil werken en leren in de sprinklertechniek.
Back To Top